Snedker badeværelsesmøbel

Sterr Furniture transformerer badeværelset til et rum af elegance og komfort med skræddersyede snedker badeværelsesmøbler. Hvert møbel vi designer, er en kombination af luksuriøs kvalitet og moderne æstetik. Når funktionalitet møder skønhed, bliver hverdagens rutiner en fornøjelse. Vi tager dine visioner, ønsker og krav seriøst, fordi dit badeværelse bør være lige så unikt som dig. Vores håndværk afspejler en dyb forståelse for detaljen, hvor hver rille og kurve tæller. Med Sterr Furniture får du mere end et møbel; du får en fortælling om lidenskab, tradition og innovation. Lige fra det initiale design til færdiggørelsen – vi sikrer, at dit badeværelse bliver dit personlige fristed.

Snedker badeværelsesmøbel fra Sterr Furniture

Håndlavet badeværelsesmøbel

Håndlavet kobbervask

Få skræddersyet dit badeværelseinventar helt fra bunden.

Som overskriften lyder designer vi altid dit badeværelsesinventar helt fra bunden. Vi er åbne og lytter til dine behov, samtidig med at vi ikke er bange for at udfordre dig på forskellige løsninger på baggrund af vores erfaring.

Det som vi er gode til er, at forene den visuelle finurlighed med den praktiske detalje, som er helt afgørende for slutresultatet.

Vi skaber detaljer der ikke går ubemærket hen – som selv om 10, 20 ja selv 50 år, vil fremså forædlede og beundringsværdige.

Besøg vores showroom:

EDDA Studio

Århusgade 131 –

2150 Nordhavn

Vores showroom er lavet i samarbejde med EDDA Studio beliggende i Århusgade 131, 2150 Nordhavn.

EDDA Studio er et showroom strikket sammen af forskellige udstillere der alle byder ind med noget forskelligt inden for nordisk design. 

Læs mere om EDDA Studio