Om Sterr Furniture

Om Sterr Furniture

Individuelle løsninger i kompromisløs kvalitet

Velkommen til Sterr Furniture, hvor vi leverer unikke løsninger i uovertruffen kvalitet, alle skabt i vores eget værksted beliggende blot 20 minutter fra København. Vi holder fast i ideen om, at vores møbler skal være holdbare, lavet til at tåle livet og kunne glæde de kommende generationer.

Når du handler hos os, anskaffer du ikke bare et køkken, en ny garderobe eller en spisebordstol. Du investerer i en historie, en oplevelse, og et univers af ubegrænsede muligheder – alt sammen bundet op på dygtigt håndværk, der bygger bro mellem historiske traditioner inden for snedkerfaget.

Vores designproces er ikke forankret i et ønske om at følge aktuelle trends og farver. I stedet sigter vi mod, at vores design skal forblive lige så smukt og tidløst som den dag det forlod vores snedkeri. Vi mener, at det vil være et berigende tilføjelse til dit hjem – nu, i fremtiden og 30 år frem. Vi arbejder med materialer, der graciøst ældes og bliver mere værdifulde over tid, fremfor at forringes.

Kontakt os i dag, og hør om dine muligheder.

Sådan realisere vi din drøm

Køkken

Garderobe

Bad

Inventar & Møbler

Køkken

Garderobe

Bad

Inventar & Møbler

Besøg vores showroom:

EDDA Studio

Århusgade 131 –

2150 Nordhavn

Vores showroom er lavet i samarbejde med EDDA Studio beliggende i Århusgade 131, 2150 Nordhavn.

EDDA Studio er et showroom strikket sammen af forskellige udstillere der alle byder ind med noget forskelligt inden for nordisk design. 

Læs mere om EDDA Studio