Om Sterr Furniture

Vi er et nyt opstartet møbelfirma der sætter en ære i at levere bæredygtige møbler af højeste kvalitet. Langt de fleste af vores møbler, er både korpus og skuffer lavet af massiv træ som bidrager til en kvalitet man sjældent oplever andre steder.

Det startede med en enkelt kommode i eget hjem til, at udvikle sig til Sterr furniture hvor vi idag laver flere forskellige opbevaringsløsninger, badeværelsesmøbler og design køkkener, efter kunders ønsker og behov. På ingen af vores projekter går vi på kompromis med kvaliteten og udførelsen. Der bliver lagt samme kærlighed og fokus på håndværket ligefra det første savsmuld rammer det rå træ, til den danske koldpressede linolie bliver påført.

Som kunde er man med fra start til slut, man har selv indflydelse på knastindholdet på træet. Man bestemmer selvfølgelig også selv størrelsen på møblet, skufferne og alt andet.

Hos os er der ikke fokus på at skabe moderne og nye smarte møbler, men derimod at skabe et produkt der holder i gennerationer og altid vil være lige smukt at se på.

Sterr furniture logo