Snedker møbler & inventar

Sterr Furniture fusionerer det fineste af traditionelt håndværk med moderne æstetik i vores skræddersyede snedkermøbler og inventar. Hvert hjem er en unik fortælling, og med vores møbler bliver den fortalt med elegance og præcision. Hvert design begynder med en drøm, din vision, som vi transformerer til virkelighed. Ingen forudbestemte modeller eller designs; kun skræddersyet perfektion skabt specielt til dig. Vores håndværk, passioneret og detaljeorienteret, afspejler dit ønske om originalitet. Fra valget af træsorter til det endelige touch sikrer vi, at hvert stykke er en tidløs tilføjelse til dit rum. Med Sterr Furniture, forvandles ethvert rum til et sted af skønhed og funktionalitet, som du vil værne om i årevis.

Reol i røget eg

Reol i kvistlejlighed

Gennemgående bænk i egetræ

Vitrineskab i læder

Drømmer du om unikt inventar eller møbler?

Så er du landet det rigtige sted! Vi designer altid dine unikke ønsker helt fra bunden. Vi er åbne og lytter til dine behov, samtidig med at vi ikke er bange for at udfordre dig på forskellige løsninger på baggrund af vores erfaring.

Det som vi er gode til er, at forene den visuelle finurlighed med den praktiske detalje, som er helt afgørende for slutresultatet.

Vi skaber detaljer der ikke går ubemærket hen – og som selv om 10, 20 ja selv 50 år, vil fremså forædlede og beundringsværdige.

Besøg vores showroom:

EDDA Studio

Århusgade 131 –

2150 Nordhavn

Vores showroom er lavet i samarbejde med EDDA Studio beliggende i Århusgade 131, 2150 Nordhavn.

EDDA Studio er et showroom strikket sammen af forskellige udstillere der alle byder ind med noget forskelligt inden for nordisk design. 

Læs mere om EDDA Studio