Case: EDDA Studio

Case:

EDDA Studio

EDDA Studio

(Showroom)

Kom og oplev vores showroom hos EDDA Studio. Når man træder ind ad døren, mærker man som det første de rå og upolerede lofter, gulve og vægge som er med til at rette fokus og opmærksomhed på møblerne og inventaret.

Køkkenet står i elegant kontrast til de rå betonvægge og gulv. Når man først kigger nærmere på køkkenet, træder man ind i en verden af unikke og tidløse detaljer, som repræsenterer vores forkærlighed og respekt for det traditionelle snedkerhåndværk. Køkkenfronterne på køkkenøen kommer alle fra samme planke, hvilket betyder et gennemgående åreforløb på tværs af fronterne.

Kompromisløs kvalitet

De massive egetræsskuffer er samlet med svalehaler som trækker tråde til de historiske traditioner. Køkkenøen er afsluttet med de runde hjørner, som får den ellers store køkkenø på 317 x 142 cm, til at fremstå elegant og ikke for dominerende i kontrast til rummet. Bordpladen er en super White dolomit (marmor), som i modsætning til flertallet af andre typer af marmor, er ekstremt hårdt og kan tåle syre. Håndvasken er specialfremstillet til projektet og lavet i massiv messing. Armatur er fra Quooker og er også i messing. Lampen over øen er I-model Cordless i bruneret messing og er fra ANOUR. Kogepladen er med integreret emhætte og er en 400 serie fra GAGGENAU.

Højskabene bag køkkenøen er fremstillet i trøffelbrunt linoleum. Linoleum er i tråd med vores ønske om kun at arbejde med naturligt fremstillede materialer, og er i dag noget vi bruger i mange inventarprojekter og møbler. Det er et 100% bæredygtigt materiale fremstillet af linolie, harpiks, træmel og kalk. Overfladen står altid mat og naturlig og føles varmt og blødt. Fedtstoffer vi udskiller under berøring af overfladen, fæstner sig ikke, hvilket betyder er der ikke opstår fingeraftryk og mærker. Linoleum fås i et væld af farver, så der altid er en løsning der passer til jeres ønske. Bag de trøffelbrune låger gemmer sig et køleskab, opvaskemaskine, ovn og masser af opbevaring.