Snedkerkøkkener

Velkommen til vores galleri af snedkerkøkkener. Her vil du opleve den sublime kombination af funktionalitet og æstetik, der kendetegner vores unikke, håndlavede køkkener. Vi snedkere hver eneste køkken med nøje opmærksomhed på detaljer og kvalitet og anvender kun de fineste materialer og bringer traditionelt håndværk sammen med moderne design for at skabe køkkener, der ikke bare er stedet til madlavning, men hjertet i dit hjem.

Showroom køkken

køkken i historisk byhus

Hvidmalet snedkerkøkken fra Sterr Furniture

Snedkerkøkken i Gilleleje

Håndmalet snedkerkøkken
Ultimativ snedkerdrøm
Snedker i København
Snedkerkøkken i Københavnerlejlighed
Snedker køkken med individualitet
Køkkenreol til condibøtter
Showroom køkken
Ultimativ snedkerdrøm
Køkken lavet af kvalitetsbevidst snedker
Snedkerkøkken i Københavnerlejlighed
Køkken lavet af kvalitetsbevidst snedker

Det kompromisløse køkken

Køkken lavet af kvalitetsbevidst snedker

Udstillingskøkken

Signaturkøkken i hjem

Køkkenets individualitet,
Få skræddersyet dit drømmekøkken helt fra bunden.

Som overskriften lyder designer vi altid dit snedkerkøkken helt fra bunden. Vi er åbne og lytter til dine behov, samtidig med at vi ikke er bange for at udfordre dig på forskellige løsninger på baggrund af vores erfaring. Et køkken er for mange hjem det absolutte omdrejningspunkt og samlested. Det er derfor essentielt for et vellykket resultat, at det funktionelle vægter ligeså højt som det visuelle. Vores kreative arbejde – og det som vi er gode til er, at forene den visuelle finurlighed med den praktiske detalje, som er helt afgørende for slutresultatet, og skaber detaljer der ikke går ubemærket hen – og som selv om 10, 20 ja selv 50 år, vil fremså forædlede og beundringsværdige.

Besøg vores showroom:

EDDA Studio

Århusgade 131 –

2150 Nordhavn

Vores showroom er lavet i samarbejde med EDDA Studio beliggende i Århusgade 131, 2150 Nordhavn.

EDDA Studio er et showroom strikket sammen af forskellige udstillere der alle byder ind med noget forskelligt inden for nordisk design.

Læs mere om EDDA Studio