Snedkerkøkken

Oplev luksuriøse snedkerkøkkener, hvor kvalitet og moderne design går hånd i hånd. Hos Sterr Furniture forvandler vi træ til kunst, skabt specielt til dit hjem. Hvert køkken er ikke blot et rum, men en skræddersyet drøm. Med os er dine visioner og ønsker omdrejningspunktet. Vores passion ligger i detaljerne, i det autentiske håndværk. Fra valg af træsort til den sidste finish, vi sikrer, at alt er perfekt. Fordi du fortjener et køkken, der afspejler din stil og livsstil. Et rum hvor familie og venner samles, hvor minder skabes. Sterr Furniture – hvor din køkkendrøm bliver til virkelighed.

Snedkerkøkken fra Sterr Furniture

Showroom køkken

Køkken lavet af kvalitetsbevidst snedker

Hop i køkkenet med Magnus Sonne

Malet snedkerkøkken

Signaturdesign

Hvidmalet snedkerkøkken fra Sterr Furniture

Køkken i skønt sommerhus

Hyggelig københavnerlejlighed

Hvidmalet snedkerkøkken fra Sterr Furniture

Snedkerkøkken på Østerbro

Køkkenets individualitet,
Få skræddersyet dit drømmekøkken helt fra bunden.

Som overskriften lyder designer vi altid dit snedkerkøkken helt fra bunden. Vi er åbne og lytter til dine behov, samtidig med at vi ikke er bange for at udfordre dig på forskellige løsninger på baggrund af vores erfaring. Et køkken er for mange hjem det absolutte omdrejningspunkt og samlested. Det er derfor essentielt for et vellykket resultat, at det funktionelle vægter ligeså højt som det visuelle. Vores kreative arbejde – og det som vi er gode til er, at forene den visuelle finurlighed med den praktiske detalje, som er helt afgørende for slutresultatet, og skaber detaljer der ikke går ubemærket hen – og som selv om 10, 20 ja selv 50 år, vil fremså forædlede og beundringsværdige.

Besøg vores showroom:

EDDA Studio

Århusgade 131 –

2150 Nordhavn

Vores showroom er lavet i samarbejde med EDDA Studio beliggende i Århusgade 131, 2150 Nordhavn.

EDDA Studio er et showroom strikket sammen af forskellige udstillere der alle byder ind med noget forskelligt inden for nordisk design. 

Læs mere om EDDA Studio